2 milyarlık yatırımın temelini attı

Geçen yılı 2 milyar 250 milyon TL’nin üzerinde satış rakamı ile kapattıklarını ve 2021 yılına güçlü bir giriş yaptıklarını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yıl sonuna kadar toplam 2 milyar liralık yatırım planladıklarını açıkladı. Şirket ilk adım olarak 1 milyar lira yatırım değerine sahip Çengelköy konut projesinin temelini attı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
2 milyarlık yatırımın temelini attı

Pandeminin yarattığı belirsizlik ortamına rağmen gayrimenkul sektöründe yatırımlar devam ediyor. Sektörün geleceğine inanan ve yatırımda frene basmayan firmalardan biri de Tahincioğlu Gayrimenkul oldu. Şirket dün, İstanbul Çengelköy’de 1 milyar lira yatırım değerine sahip ‘Nidapark Çengelköy’ konut projesinin temelini attı. Salgın sürecine rağmen yatırım planlarına devam ettiklerine vurgu yapan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni projelerinin temel atma töreninde şunları söyledi:

İSTANBUL VE GÖCEK

“Hedeflediğimiz satış hedefimizi aşarak 2020’yi 2 milyar 250 milyon TL’nin üzerinde bir satış rakamı ile kapattık ve 2021 yılına çok güçlü bir şekilde giriş yaptık. Çengelköy projesinin yanı sıra bu sene İstanbul ve İstanbul dışında butik projelerimiz gündeme gelecek. İstanbul dışındaki projemiz için sona geldik. Göcek’te geliştirmeye devam ettiğimiz projemiz yakın bir tarihte ön satışa çıkacak. Tüm bunlarla birlikte yıl sonuna kadar 2 milyar liralık yatırım öngörüyoruz. Pandemi etkisi sürüyor ve ne yazık ki planlamalarımızı da etkiliyor. Temkinli olarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER