için kaldı

18. Boston Türk Film ve Müzik Festivali başlıyor

18. Boston Türk Film ve Müzik Festivali film programı 21 Mart'ta Nuri Bilge Ceylan'ın ‘Ahlat Ağacı' filmi ile başlıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
18. Boston Türk Film ve Müzik Festivali başlıyor

7 Nisan'da Murat Düzgünoğlu'nun yönettiği 'Halef' filmi ile sona erecek. Kuzey Amerika'daki en eski Türk film festivallerinden birisi olan Boston Türk Film Festivali film gösterimlerinin ardından konserler ile 28 Nisan'a kadar devam edecek.

Bu yıl 18'inci yaşını kutlayan, Boston Globe da dahil olmak üzere bölgenin saygın kültür ve sanat ağırlıklı medyasında da yer verilen Boston Türk Film Festivali, kapsamlı programıyla çağdaş Türk sinemasının seçkin örneklerini ve yönetmenlerini bir kez daha Amerikalı seyirciyle buluşturacak.

Festival programında ayrıca Tunç Okan'ın 'Otobüs', Mustafa Karadeniz'in 'Çınar', Sefa Öztürk'ün 'Güven', Hacı Mehmet Duranoğlu ve Atalay Taşdiken'in 'Bırakın Çocuk Oynasın', Vuslat Saraçoğlu'nun 'Borç', Ozan Açıktan'ın 'Aile Arasında', Banu Sıvacı'nın 'Güvercin', Tolga Karaçelik'in 'Kelebekler', Dersu Yavuz Altun'un 'Ayaz', Ramin Matin'in 'Son Çıkış', Çağla Zencirci ve Guillaume Giovanetti'nin 'Sibel' ve Murat Düzgünoğlu'nun 'Halef' filmleri yer alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER