16 bakanlığa 26 sayfalık atama kararnamesi

RESMİ Gazete'de son dönemlerin en yoğun atama kararnamesi yayınlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
16 bakanlığa 26 sayfalık atama kararnamesi

Resmi Gazete'de dün yer alan atama kararnameleri 26 sayfayı bulurken, Sosyal Güvenlik Kurumu yönetim kurulu üyeliğine Murat Cangül, Hazine Müsteşarlığı Devlet Destekleri Genel Müdürlüğü'ne Zekeriya Kaya, Vakıflar meclis üyeliğine Adnan Tüzen, İbrahim Saffet Ertürk ve Yusuf Oğuz getirildi.

Kararnamelerle, yeni dönemde Çalışma Bakanlığı'yla birleştirileceği açıklanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na da atamalar yapıldı. Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Abdulbari Aksoy, Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Faruk Uysal, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Tekin Balcı, Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Fehmi Çelik, Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Veysel Topkaya, Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcılığına Süreyya Erkan, Hatay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Ali Sandıkçı atandı. Dışişleri Bakanlığı'yla birleştirileceği açıklanan AB Bakanlığı'nda Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı'na da Cemile Türkeş atandı.

ÜST DÜZEY KADROLAR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER