için kaldı

12 Haziran Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı | Şans Topu çekiliş sorgulama

Çarşamba günleri çekilişi düzenlenen Şans Topu oyununun 12 Haziran tarihli sonuçları Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından açıklandı. Şans Topu'nun 939'uncu hafta çekiliş sonuçlarının açıklanması ile zengin olma hayali kuran vatandaşların yüzü güldü. Peki, Şans Topu'nda bu hafta hangi numaralara ikramiye çıktı? İşte, MPİ 12 Haziran Şans Topu çekiliş sonuçları.

HÜRRİYET HÜRRİYET
12 Haziran Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı | Şans Topu çekiliş sorgulama

Saat 21.15'te MPİ tarafından noter huzurunda düzenlenen kura ile Şans Topu'nun 12 Haziran çekilişleri tamamlandı. şans Topu'nun geçtiğimiz haftaki çekilişinde,  5 artı 1 bilen 1 kişi, 615 bin 137 lira ikramiyenin sahibi olmuştu. Peki, bu hafta Şans Topu'nda ikramiye hangi şanslı numaralara çıktı? İşte, 939. hafta Şans Topu çekiliş sonucu sorgulama ekranı.

12 HAZİRAN ŞANS TOPU SONUÇLARI

Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından noter huzurda başlayan çekilişle Şans Topu'nun 12 Haziran tarihli çekilişinde ikramiye kazandıran numaralar şunlar oldu;

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER