Honor MagicBook X Pro 2023 Ryzen Edition için geri sayıma geçti

Son zamanların en çalışkan isimlerinden biri olan Honor, MagicBook X Pro 2023 Ryzen Edition için artık geri sayıma geçmiş gibi görünüyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Honor MagicBook X Pro 2023 Ryzen Edition için geri sayıma geçti

Honor, çok yakında piyasaya süreceği MagicBook X Pro 2023 Ryzen Edition modeliyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu yeni model, Ryzen gücünü sergileyecek ve ilk olarak Çin pazarında, 8 Ağustos'ta satışa sunulacak. Daha önce Honor, 14 ve 16 inç ekran boyutlarında, Intel Core i5-13500H işlemciye sahip MagicBook X Pro laptop modellerini tüketicilere sunmuştu.

MagicBook X Pro 2023 Ryzen Edition, özellikle AI altyazı işlevi ile dikkat çekiyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, istedikleri dil arasında rahatça geçiş yapabilecekler. Posterinden anladığımız kadarıyla laptop, Zen 4 mimarisine dayalı bir R7 7840HS serisi yonga seti ile güçlendirilecek. AMD tarafından tasarlanan Zen 4, bir CPU mikromimarisinin kod adıdır. Bu yeni Ryzen Edition'ın, Intel Core versiyonu ile aynı özelliklere sahip olacağı tahmin ediliyor.

Honor MagicBook X Pro 2023 Ryzen Edition için geri sayıma geçti

Daha önce piyasaya sürülen Honor MagicBook X 14 Pro Intel versiyonunu hatırlarsak, bu model Mart 2023'te piyasaya sürülmüştü. İnce ve hafif bir tasarıma sahip bu laptop, Core i5-13500H işlemci tarafından destekleniyor ve 14 inçlik 2.2K ekranı bulunuyor. Ayrıca, metal menteşeye sahip olan bu laptop, e-kitap modunu destekliyor ve Rheinland göz koruma sertifikası almıştı.

MagicBook X Pro serisi, MagicOS akıllı bağlantıyı destekliyor ve Çin'deki başlangıç fiyatı 4,499 yuan (yaklaşık 649 dolar).

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER