Türkiye’deki 20'nci yıla coşkulu kutlama

Sıhhi tesisat ve vitrifiye sektöründe faaliyet gösteren İsviçre menşeli firma Geberit, Türkiye’deki 20 yılını kutladı.

VATAN VATAN
Türkiye’deki 20'nci yıla coşkulu kutlama

Sıhhi tesisat ve vitrifiye sektöründe faaliyet gösteren İsviçre menşeli firma Geberit, Türkiye’deki 20 yılını kutladı.

Davetin ev sahipliğini şirketin Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer üstlendi. Geceye Geberit Group CEO’su Christian Buhl, Tasarım Stratejisi Başkanı Christoph Behling, İsviçre Başkonsolosu Julien Thöni ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Ufuk Algıer, “Türkiye'deki yolculuğun başlangıcından bu yana 20 yıl geçti. Geberit’in tüm iş süreçlerini marka güvenilirliği üzerine kurması da Türkiye’deki 20 yılının en güçlü dayanaklarından biri oldu. Çünkü Türkiye’de yaşayan bir kullanıcı için güven unsuru, her zaman markaya bağlılıkta en üst sıralarda yer almıştır" dedi. Geberit Group CEO’su Christian Buhl ise konuşmasında “Türkiye’de yer aldığımız 2002 yılından bu yana bizler için elbette önemli dönemler oldu ancak Türkiye pazarına sunduğumuz yeni vitrifiye ürünlerimizle de devamlılığımızı sağlamak bizim için çok kıymetli. Türkiye, şu anda ve gelecek için var olmak istediğimiz bir ülke.” dedi.

Gecenin konukları arasında yer alan İsviçre Başkonsolosu Julien Thöni ise konuşmasında şirketin Türkiye’deki 20 yıldaki entegrasyonuna dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu: “Geberit'in Türkiye'deki varlığı, İsviçre ve Türkiye arasındaki güçlü ekonomik ilişkileri de iyi bir şekilde yansıtıyor.Türkiye, İsviçre'nin dünya çapındaki en büyük 24. ticaret ortağı konumunda yer alıyor. 2021 yılında iki ülke arasındaki ticaret hacmi 4,6 milyar dolar seviyesindeydi" dedi.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER