için kaldı

'Seni de karını da harcarım, ikinizi de gömerim' dedi...Ünlü oyuncu saldırı anını anlattı

Doğum günü partisine katıldıktan sonra Etiler'de gittiği bir otelin lobisinde "Beni tanıdın mı" diye soran Deniz Vural ve iki adamının tekme tokat saldırısına uğrayan oyuncu Hakan Yılmaz mahkemede, "Resepsiyonda birisi "beni tanıdın mı?" diye sordu. Tanımadığımı söyledim. ‘Gel dışarıda ben sana kendimi tanıtacağım. Seni de karını da harcarım' diyerek yanındaki iki kişiyle tekmelerle bana saldırdı" dedi. Eşi Elif Yılmaz da, "Araya girmeye çalıştım. O sırada 3 sanık eşime saldırarak ‘ikinizi de bu

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Seni de karını da harcarım, ikinizi de gömerim' dedi...Ünlü oyuncu saldırı anını anlattı

İstanbul 50.Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün görülen davanın ilk duruşmasına müşteki Hakan Yılmaz (48) ile eşi Elif Yılmaz (38) ve taraf avukatları katıldı. Şikayetçi Hakan Yılmaz mahkeme ifadesinde olay günü doğum günü nedeniyle bir restoranda yemek yedikten sonra eşiyle birlikte otelde kalmaya karar verdiklerini anlattı. Otele kayıt işlemleri sırasında arkasından tanımadığı bir kişinin ayağı ile kendisine tekme attığını belirten Hakan Yılmaz, “Şahsın alkollü olduğunu düşündüm. O sırada şahıs tekrar yanıma gelerek “beni tanıdın mı?” diye sordu. Tanımadığımı söyledim. O da “sen beni nasıl tanımazsın?” dedi. İki kişi daha yanımıza geldi. Benimle tartışan Deniz Vural isimli kişi “gel dışarıda ben sana kendimi tanıtacağım” diyerek beni çekiştirdi ve yanındakilerle birlikte bana saldırdı, tekme vurdu. Deniz Vural bana, “seni de karını da harcarım” diyerek tehdit etti. Diğer sanıklar da “sizi harcarız” dediler” diye konuştu.

Elif Yılmaz da, “Tartışma başlayınca eşimin yanına gittim ve araya girmeye çalıştım. Üç sanık da eşime saldırdı. Sanık Deniz Vural “ikinizi de harcarız, buraya gömeriz” diyerek tehdit etti. Diğerleri de “sizi gebertiriz” dediler. Arbede sırasında bankonun giriş kısmında sıkıştık. Deniz Vural bize vurmak için ulaşamayınca banko üzerindeki fırlattığı metal küre kafama isabet etti. Şikayetçiyiz” dedi.

DOĞUM GÜNÜMÜZÜ MAHVETTİNİZ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER