Herkes ünlü yıldızın yüzüyle alay etmişti: Altından ciddi bir hastalık çıktı

Gösteri dünyasının ünlüleri için dış görünüşleri kimi zaman bir kabusa dönüşebiliyor... Çünkü onlar her zaman güzel ve bakımlı görünme baskısını üzerlerinde hissediyorlar... Biraz kilo aldıkları zaman ya da bir tek gün bakımsız bir şekilde sokağa çıktıklarında hemen eleştiri bombardımanına tutuluyorlar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Herkes ünlü yıldızın yüzüyle alay etmişti: Altından ciddi bir hastalık çıktı

Üstelik sağlıkları söz konusu olduğunda bile bu durum değişmiyor. Bu konuda en çok saldırıya uğrayan ise Selena Gomez oldu bugüne kadar.

Onun lupus hastalığıyla boğuştuğunu, bu yüzden böbrek nakli geçirmek zorunda kaldığını bile bütün dünya biliyor. Üstelik ruhsal sağlığıyla ilgili zorluklar da yaşadı. Bu durumda bile kilo aldığı için dayanılması güç yorumlarla karşı karşıya kaldı.

Herkes ünlü yıldızın yüzüyle alay etmişti: Altından ciddi bir hastalık çıktı - Resim : 1

Ünlü yıldız yüzündeki şişlik nedeniyle acımasızca eleştirildi. Hatta alay konusu oldu. Ama altından ciddiye alınması gereken bir hastalık çıktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER