Ünlü ailenin skandal gelini ekranda 'dert ablası' oldu.... Güzel iç çamaşırları giyin ve saçınıza fön çekin

İngiliz kraliyet ailesinin her bir üyesi başka bir alem... Bunu söylemek hiç de yanlış olmaz büyük olasılıkla. Bir zamanlar bu aileye gelin gidip sonradan eşleriyle yollarını ayırsalar da hayat bu insanlara hiç ummadıkları dönemeçler sunuyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü ailenin skandal gelini ekranda 'dert ablası' oldu.... Güzel iç çamaşırları giyin ve saçınıza fön çekin

Geçmişte bir üyesi oldukları ailenin ününden payına düşenle kendine yeni kariyerler inşa edenler bile var. İşte bunlardan biri ailenin skandal üyesi Prens Andrew'nun eski eşi Sarah Ferguson.

Kraliçe'nin yaşarken canını en çok yakan, adı skandallara karışan ortanca oğlu Andrew ile 1986 ve 1996 arasında evli kalan 64 yaşındaki Ferguson, bir süre önce meme kanseri tedavisi gördüğü haberleriyle gündeme gelmişti. Ama görünüşe göre sağlığına kavuştu ve şimdi de ekran yıldızı olma yolunda ilerliyor.

Evliliği bitmesine rağmen bu sayede elde ettiği York Düşesi unvanını koruyan Sarah Ferguson, hayatında yeni bir sayfa açtı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER