Gucci, Cruise 2024 Koleksiyonunu Güney Kore yolcusu 

Gucci, Cruise 2024 koleksiyonunu sunmak için Güney Kore'nin başkenti Seul'e gideceği duyuruldu. İşte detaylar…

MERJAM MERJAM
Gucci, Cruise 2024 Koleksiyonunu Güney Kore yolcusu 

Gucci, dinamik mirasının yanı sıra zengin kültürü ve yaratıcılığı nedeniyle şehirde bir defile düzenlemeye karar verdiğini bir basın açıklamasında paylaştı. Sunum, Gucci'nin 1998'de açılan Güney Kore'deki ilk amiral gemisi butiğinin 25. yıldönümünü kutlayacak.

Moda evinin daha önce "Cosmogonie" Cruise 2023 şovunun tekrar sunumunu sergilemesi planlanmıştı ancak Itaewon semtinde 150'den fazla kişinin ölümüne yol açan trajik olay nedeniyle etkinlik son dakikada iptal edildi.

Güney Kore, son on yılda çok sayıda lüks marka için Asya'da giderek artan bir şekilde hedef bölge haline geldi. 2015 yılında Karl Lagerfeld, Chanel için Cruise 2016 defilesini sergilemek üzere moda kalabalığını Seul'e getirdi. K-pop ve K-eğlencenin dünya çapında artan etkisiyle, birden fazla moda evi, marka elçileri olarak ülkeden müzisyenleri, aktörleri ve daha fazlasını seçiyor. Özellikle Gucci, Squid Game yıldızı Lee Jung-jae, Shin Min-a, müzisyen IU ve son olarak yükselen K-pop grubu NewJeans'tan Hanni ile anlaştı.

Gucci'nin daha önce "Cosmogonie" şovunu Gyeongbokgung Sarayı'nda sunması planlansa da, şirketin tarihi mekanda sunum planlarına devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Gucci'nin Cruise 2024 sunumunun 15 Mayıs 2023'te yapılması planlanıyor.

Kaynak: Harper’s Bazaar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER