için kaldı

Bir kış masalı: Mutlaka görülmesi gereken şelaleler | 8 ŞEHİR 10 ADRES

Koşuşturma içinde geçen iş ve hayat temposuna kısa bir mola verip, hepsi adeta cennetten birer köşe olan şelalelerimizi keşfetmeye ne dersiniz? Bu hafta uzmanlarımıza ‘Kışın manzaralarıyla büyüleyen şelaleler hangileri?’ diye sorduk. 8 şehirden mutlaka görülmesi gereken 10 şelaleyi önerdiler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bir kış masalı: Mutlaka görülmesi gereken şelaleler | 8 ŞEHİR 10 ADRES

Ülkemizin dört bir yanımda birbirinden harika onlarca şelale var. Gürül gürül akan suları ve huzur veren ortamlarıyla her yıl sayısız turisti ağırlayan şelalelerimizin bazıları dünyaca ünlü…

Şelaleler genelde bahar ya da yaz yazlarında sıcaklardan kaçmak amacıyla tercih ediliyor ancak kışın ortaya çıkardıkları kartpostallık manzaralar da görülmeye değer.

Ben de gezgin ve seyahat yazarları Didem Mutçalıoğlu, Erdoğan Gümüş, Nurgül Büyükkalay ve Bahar Gündoğdu’na ‘Kışın mutlaka görülmesi gereken şelaleler hangileri?’ diye sordum. 8 şehirden keşfedilmeyi bekleyen 10 adresi önerdiler.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER