Hücreleri yeniliyor! Hastalık riskini sıfırlıyor...

Halk arasında kumkuat, kumkat, süs mandalinası ve altın portakal gibi isimlerle anılır. Antioksidan bakımından zengin olan ve faydaları saymakla bitmeyen kamkat kanserden kemik sağlığına kadar birçok alanda şifa sağlıyor. Tümörün büyümesine karşı gelirken vücudu mikroplardan arındırıyor. İşte hücreleri yenileyen, vücuda baştan aşağı fayda sağlayan kamkatın faydaları…

Hücreleri yeniliyor! Hastalık riskini sıfırlıyor... - Sayfa 1

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz kamkat; halk arasında kumkuat, kumkat, süs mandalinası ve altın portakal gibi isimlerle anılır. Antioksidan bakımından zengin olan ve faydaları saymakla bitmeyen kamkat kanserden kemik sağlığına kadar birçok alanda şifa sağlıyor. Tümörün büyümesine karşı gelirken vücudu mikroplardan arındırıyor. İşte hücreleri yenileyen, vücuda baştan aşağı fayda sağlayan kamkatın faydaları…

110
Hücreleri yeniliyor! Hastalık riskini sıfırlıyor... - Sayfa 2

1. GÜÇLÜ BİR ANTİOKSİDANDIR!

Kamkat, diğer turunçgillerde de olduğu gibi içinde bol miktarda C vitamini barındırır. C vitamini bakımından zengin olduğundan dolayı, grip, nezle, mevsimsel soğuk algınlığı, öksürük gibi solunum yolu enfeksiyonlarına karşı vücudu korur.

Bağışıklık sistemi zayıf ve kolay hastalanan kişilerinin bolca kamkat tüketmesi gerekir. Vücudun savunma mekanizmasını korumak için oldukça gerekli bir besindir. Kabuğuyla birlikte tüketmek en doğru olanıdır.

210
Hücreleri yeniliyor! Hastalık riskini sıfırlıyor... - Sayfa 3

2. SİNDİRİM SİSTEMİNE DESTEKÇİ!

Sindirim sisteminin düzenli çalışmasına destek olarak mide bulantısı, iştahsızlık ve hazımsızlık gibi sindirim sistemi sorunlarına birebir çözüm sağlıyor. 8 adet kamkat 10 gram lif ile eşdeğerdir. Lif içeriği sayesinde gastrointestinal sistemi hareketli tutmaya yardımcı olur.

Böylelikle sağlıklı bir düzeyde sindirimi düzenler. Ayrıca kabızlık, aşırı gaz, şişkinlik, kramp gibi durumlara karşı doğal bir kalkandır.

310
Hücreleri yeniliyor! Hastalık riskini sıfırlıyor... - Sayfa 4

3. CİLT SAĞLIĞINI DESTEKLER!

Kamkatta bol miktarda antioksidan ve vitamin bulunur. Bu ikili; kırışıklıklar, yaşlılık lekeleri ve güneşin serbest radikallerinin olumsuz etkilerinden korunmak için son derece ideal bir turunçgildir.

Birçok turunçgiller gibi vücudun en büyük organı olan cilde mucizevi etkiler kazandırır. Ayrıca sivilce sorunlarını en aza indirir.

410