Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant kimdir?

Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Bryant, Kaliforniya'da helikopter kazasında hayatını kaybetti. Basketbolcu Kobe Bryant'ın hayatı gündeme gelen haberin ardından merak konusu oldu. Peki, Kobe Bryant kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, basketbolcu Kobe Bryant'ın biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilenler.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant kimdir? - Sayfa 1

Spor dünyası, Kobe Bryant'tan gelen acı haberle sarsıldı. Amerikan haber sitesi TMZ'nin son dakika geçtiği habere göre Kobe Bryant, Kaliforniya'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. 

125
Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant kimdir? - Sayfa 2

Kobe Bryant'ın ölümü sonrası "Kobe Bryant kimdir?" sorusu internette en çok aratılan konulardan biri oldu. İşte Kobe Bryant'ın hayatı ve biyografisi...

225
Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant kimdir? - Sayfa 3

KOBE BRYANT KİMDİR?

Kobe Bean Bryant, 23 Ağustos 1978'de Philadelphia, Pennsylvania'da eski Philadelphia 76ers oyuncusu Joe 'Jellybean' Bryant ve Pam Bryant'ın en küçük ve tek erkek çocuğu olarak (iki kız kardeşinin isimleri Shaya ve Sharia'dır) dünyaya geldi. Ailesi ismini, Japonya'nın Kobe şehrinde bir restoran menüsünde gördükleri meşhur biftekten etkilenerek koydu.

325
Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant kimdir? - Sayfa 4

Bryant 6 yaşındayken, babasının İtalya'daki bir takımda oynamaya başlaması üzerine, oraya yerleştiler. Buradayken AC Milan takımına ilgi duyan ve futbol oynamaya başlayan Bryant ve ailesi, 1991'de Philadelphia'ya geri döndüler. 

425