Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in araları bozuk mu?

2015 yılında nikah masasına oturduğu Burak Sağyaşar ile mutlu bir evliliği olan Hatice Şendil, oğlu Can’ı okul çıkışında beklerken objektiflere yakalandı. Araç içerisinde senaryo okuduğu görülen güzel oyuncuya, son zamanlarda magazin gündemine düşen Fahriye Evcen ile arasının bozuk olduğu iddiaları soruldu. Ünlü oyuncu 'Fahriye arkadaşım' diyerek iddiaları yalanladı.

Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in araları bozuk mu? - Sayfa 1

Ekranların beğenilen oyuncusu Hatice Şendil, önceki gün Tarabya'da objektiflere takıldı. Aracının içerisinde senaryo okuduğu görülen güzel oyuncu,  Fahriye Evcen ile arasının bozuk olduğu iddialarına cevap verdi.

110
Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in araları bozuk mu? - Sayfa 2

2015'te nikah masasına oturduğu yapımcı ve eski oyuncu Burak Sağyaşar ile mutlu bir evlilik sürdüren Hatice Şendil, önceki gün Tarabya’da objektiflere yakalandı. Milliyet'in haberine göre; Oğlu Can’ı okul çıkışı bekleyen Hatice Şendil'in, araç içerisinde senaryo okuduğu görüldü.

 

210
Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in araları bozuk mu? - Sayfa 3

İŞİN MAGAZİN KISMI

Hatice Şendil, rol aldığı 'Büyük Selçuklu' dizisi sonrası Fahriye Evcen’le aralarının bozuk olduğu iddialarını, "Fahriye zaten arkadaşım ve tanışıyoruz. Olamaz ne benden ona, ne ondan bana. İşin böyle küçük magazin kısımları” diyerek yalanladı.

 

310
Hatice Şendil ile Fahriye Evcen'in araları bozuk mu? - Sayfa 4

SEVENLERİNE MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Güzel oyuncu, "Artan koronavirüs vakaları nedeniyle hayatı daha sakin yaşamaya çalışıyoruz" diyen oyuncu, sevenlerine müjdeyi verdi: "Görüştüğüm ve yakın olduğum işler var. Çalıştığım işler de var, bakalım. Modern bir hikaye olacak. Kadın hikayesi olacak” ifadelerini kullandı.

410