Hasan Ali Kaldırım'dan ayrılık iması!

Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Hasan Ali Kaldırım, Kasımpaşa yenilgisinin ardından çarpıcı sözler sarf etti. Hasan Ali Kaldırım, "Sürekli beni yazıyorsunuz. Bakalım seneye ne yazacaksınız" diyerek ayrılık imasında bulundu.

Hasan Ali Kaldırım'dan ayrılık iması! - Sayfa 1

Fenerbahçe'de Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası, sarı-lacivertlilerin sol beki Hasan Ali Kaldırım, Hürriyet Gazetesi muhabiri Süleyman Arat ile kısa bir diyalog yaşadı. Milli futbolcu, sarf ettiği sözlerle ayrılık imasında bulundu.

Hasan Ali Kaldırım'dan ayrılık iması! - Sayfa 2

Süleyman Arat'ın Hasan Ali ile yaşadığı diyalog şu şekilde;
Maç sonrası Fenerbahçeli futbolcular maç sonrası üzgün bir şekilde soyunma odasına giderken, Hasan Ali Kaldırım, bana dönerek, "Yazın ağabey yazın, aynen devam edin" dedi. Doğrusu ne demek istediğini anlayamamıştım. Çünkü ben onun aleyhinde hiçbir şey yazmamıştım. Sinirli bir anda ağızdan çıkan bir söz müydü yoksa bilerek mi söylemişti, merak ediyordum. Stat çıkışında Hasan Ali'nin yanına gidip, "Ne demek istediğini anlayamadım" dedim. Aynen şu cevabı verdi:

Hasan Ali Kaldırım'dan ayrılık iması! - Sayfa 3

'YOK İMZALAYAMIYORMUŞUM'

“Abi sürekli beni yazıyorsunuz. Ben, ben, ben. Bakalım seneye ne yazacaksınız! Yok imzalamıyormuşum, yok indirime gitmiyormuşum.” Hasan Ali Kaldırım, yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmede de, “Buraya zorunluktan geldim, söyleyecek çok şeyim de yok. Üzgünüz. Taraftarı geçen sene üzdük, bu sene de üzmeye devam ediyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz, umarım bir an önce toparlanırız” dedi.

Hasan Ali Kaldırım'dan ayrılık iması! - Sayfa 4

TRİBÜNDE KAHROLDULAR

Cezalı olan Emre Belözoğlu, maçı tribünden seyrederken zaman zaman bir deftere notlar aldı. Antrenör Volkan Demirel de sık sık takımına talimatlar verdi. İkili, maç sonrası büyük üzüntü yaşadı. (Hürriyet)