Hande Yener: Her an kavga çıkabilir

Çekim arasında soruları yanıtlayan Hande Yener, “Bambaşka bir klip oldu. Yine zirvedeyim” dedi.<br /> <br /> <strong>'HER ŞEY OLABİLİR'</strong><br /> <br /> Şarkıcı, Demet Akalın’la barışmasıyla ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi: “Barıştık da halen bir araya gelemedik. Az önce ‘zirvedeyim’ dedim ama her an bir tartışma çıkabilir. Her şey olabilir, bekleyin.”&nbsp;

Hande Yener: Her an kavga çıkabilir - Sayfa 1

Çekim arasında soruları yanıtlayan Hande Yener, “Bambaşka bir klip oldu. Yine zirvedeyim” dedi.

'HER ŞEY OLABİLİR'

Şarkıcı, Demet Akalın’la barışmasıyla ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi: “Barıştık da halen bir araya gelemedik. Az önce ‘zirvedeyim’ dedim ama her an bir tartışma çıkabilir. Her şey olabilir, bekleyin.” 

Hande Yener: Her an kavga çıkabilir - Sayfa 2
"GALASI OLUNCA ÇAĞIRIYOR"
Kenan İmirzalıoğlu'nun gazetecilere dava açması hakkında konuşan şarkıcı, "Rolü gereği görünmek istemez anlarım, ama bir işi olunca galası olunca çağırıyor" diyerek, başarılı oyuncuya göndermede bulundu.
Hande Yener: Her an kavga çıkabilir - Sayfa 3
"HÜLYA AVŞAR ÇOK DEĞERLİ"
Hülya Avşar'ın sosyal medya paylaşımları ve giydiği cesur kıyafetlerin sorulması üzerine Yener, "Hülya her anlamda Hülya. Ona çok değer veriyorum. Sürekli telefonda konuşuyoruz. Hatta 'Sana bir laf atan olursa söyle bana, ben icabına bakarım bile diyorum" açıklamsında bulundu.
Hande Yener: Her an kavga çıkabilir - Sayfa 4

Hande Yener, önceki akşam “Aşk Tohumu” şarkısının klibi için Esentepe Benart Plaza’da kamera karşısına geçti.