Haluk Levent'in burs açıklaması sosyal medyayı salladı!

Haluk Levent öğrenci bursu açıklamasıyla sosyal medyayı salladı. Levent, son günlerde özellikle sosyal medyada artan yurt ve kira ücretleri nedeniyle barınma sorunu yaşayan öğrencilerin gündeme gelmesiyle, gençlerin AHBAP derneği öğrencilere burs başvurusu yapabileceklerini duyurdu.

Haluk Levent'in burs açıklaması sosyal medyayı salladı! - Sayfa 1

Haluk Levent, yüksek kira ve yurt fiyatları nedeniyle barınma problemi yaşayan öğrencilere yardım edeceklerini duyurdu. Levent, "İlk etapta 500 öğrenciye 6’şar bin TL ödeyeceğiz" dedi. Peki, Ahbap Derneği burs başvurusu ne zaman başlıyor? Haluk Levent burs başvurusu 2021 detayları

Haluk Levent'in burs açıklaması sosyal medyayı salladı! - Sayfa 2

Sanatçı Haluk Levent, Ahbap Derneği ile Türkiye'de yaşanan birçok soruna dikkat çekmeye ve yardımlarda bulunmaya devam ediyor. Levent, bu kez de barınma sorunu yaşayan öğrencilere destek olacak.

Haluk Levent'in burs açıklaması sosyal medyayı salladı! - Sayfa 3

"Kaldığınız yurt pahalı ise Ahbap Derneği'ne başvuran ilk etapta 500 öğrenciye 6’şar bin TL ödeyeceğiz"

Ahbap Derneği Genel Başkanı Haluk Levent kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu. Üniversite öğrencilerine seslenen Levent, "Kaldığınız evin kirasını ödemekte zorlanıyorsanız, geçici olarak kaldığınız yer ekonomik durumunuzu zorluyorsa, kaldığınız yurt pahalı ise Ahbap Derneğine başvuran ilk etapta 500 öğrenciye 6’şar bin TL ödeyeceğiz.” dedi.

Haluk Levent'in burs açıklaması sosyal medyayı salladı! - Sayfa 4

Haluk Levent burs başvurusu ne zaman?

Ahbap Derneği burs başvuruları bugün başlıyor.