Halil Sezai: Hapishane iyi geldi

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, geçtiğimiz yıl eylül ayında komşusunu darp etmesinin ardından hapishaneye girmişti. 43 gün cezaevinde kalan müzisyen, "Hapishanede çok zorlanmadım. Belki saçma olacak ama iyi geldi. Bütün gün kitap okudum. Bu duruma nasıl geldiğimi düşündüm" dedi

Halil Sezai: Hapishane iyi geldi - Sayfa 1

'İncir Reçeli' filmi ve 'İsyan' şarkısıyla adını duyuran Halil Sezai, katıldığı programda bilinmeyenlerini anlattı. Dışarıdan göründüğü gibi biri olmadığını ifade eden 41 yaşındaki sanatçı, yaptığı işlerden dolayı insanların kendisini farklı tanıdığını söyledi.

Halil Sezai: Hapishane iyi geldi - Sayfa 2

Armağan Çağlayan'ın YouTube programında konuşan Sezai, pesimist bir insan olduğunu da belirtirken, geçtiğimiz yıl girdiği cezaevi süreci hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte ünlü şarkıcının açıklamalarından öne çıkan kısımlar...

Halil Sezai: Hapishane iyi geldi - Sayfa 3

"15 YAŞIMDA İLK BESTEMİ YAPTIM"

* Müzik çocukluktan beri hayatımda vardı. Eskişehir'de büyüdüm. Annem öğretmen, babam da muhasebe uzmanıydı. Babam gitar da çalıyordu. Annem doğum günü hediyesi gitar almıştı. 14-15 yaşlarında ilk bestelerimi yapmaya başladım.

Halil Sezai: Hapishane iyi geldi - Sayfa 4

"PESİMİST BİR İNSANIM"

* Uyumayı çok severim. Yaptığım işten dolayı gece çalışıyorum. Gündüzleri uyuyorum. Kötü psikolojiyi atlatmak için uykuyu kullanıyorum. Pesimist bir insanım. Son dönemde keyfimi yerine getirmeye çalıştığım bir psikoloji içindeyim.