Hakan Ural'dan Ali Palabıyık isyanı!

Neler Oluyor Hayatta'nın yorumcusu Hakan Ural sosyal medya hesabından, Adana Demirspor - Fenerbahçe maçındaki kararlarıyla büyük tepki çeken hakem Ali Palabıyık'a sert tepki gösterdi.

Hakan Ural'dan Ali Palabıyık isyanı! - Sayfa 1

Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının hakem yönetimi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Fenerbahçe camiasından, tartışmalı kararlara tepki yağarken, Fenerbahçeli isimler de sosyal medyadan tepkilerini dile getiriyore. Bu isimlerden biri de Neler Oluyor Hayatta'nın yorumcusu Hakan Ural oldu.
 

Hakan Ural'dan Ali Palabıyık isyanı! - Sayfa 2

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Hakan Ural, "Biz de bu topraklarda çocuk olarak doğduk, büyüdük. Herkes gibi bir takıma karşılıksız gönül verip sevdik, o kadar. Ne vatanı sattık ne de bir suç işledik. Fenerbahçeliler olarak maruz kaldığımız şey akılla izah edilemez, bitsin bu çile başlarım sporunuza, futbolunuza" dedi. Ural, şöyle devam etti...
 

Hakan Ural'dan Ali Palabıyık isyanı! - Sayfa 3

"Medyasından yorumcusuna o kadar gözünü nefretle karartmış bir sistem var ki, hiçbir şey yokmuş gibi ne yazan ne çizen olacak ve hatta abartmayın, kepazeliğe dönüşecek iş! Üçüncü ligdeki herhangi bir takıma yapılamayacak olan saha içi katliamları sistematik, sana on yıllarca yapılacak ve bu sıradanlaşıp kimsenin gıkı çıkmayacak."
 

Hakan Ural'dan Ali Palabıyık isyanı! - Sayfa 4

"Bu sistem utanıp gram sıkılmadan hem Fenerbahçe'yi katletti hem de başarısız diye dalga geçti senelerdir! Zaten kırılma anlarında üç-dört hafta aralıklı hakemlerle doğrat, puan kaybettir, rakiplerini it, kazandır. Rezil ligde o ara kapanır mı! Aynı tiyatroya her sene maruz kalıyoruz."