Hadise'den 'bebek' açıklaması

Ünlü şarkıcı Hadise, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. İş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise'den 'bebek' açıklaması geldi.

Hadise'den 'bebek' açıklaması - Sayfa 1

Oyuncu Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturması beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan şarkıcı Hadise, aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu.

Hadise'den 'bebek' açıklaması - Sayfa 2

AŞKLARI BODRUM'DA BELGELENDİ

Temmuz ayında Bodrum'da görüntülenerek birliktelikleri ortaya çıkan çiftin aşkları doludizgün devam ediyor.

Hadise'den 'bebek' açıklaması - Sayfa 3

"ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTERİZ"

Hadise, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. İş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı, "Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben henüz evlenemedim, inşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse, biz de bir çocuk sahibi olmayı çok isteriz." ifadelerini kullandı.

Hadise'den 'bebek' açıklaması - Sayfa 4

İKİNCİ ŞANS MUTLULUK GETİRMEDİ

2020'nin sürpriz aşkı Hadise ile Kaan Yıldırım, 2021'e girmeden yollarını ayırmıştı.

Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullanmıştı.