Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Yapmayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, başkanlık seçiminde oy verme işlemi öncesi genel kurula seslendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: Yapmayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim

Beşiktaş Kulübü'nün 35.başkanını seçeceği ve BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede adaylardan Serdal Adalı, oy verme işleminin öncesinde açıklamalarda bulunarak; "Ben bu kürsüye ilk defa gelmiyorum. 2013’te ’İhtiyaç var, gel’ dediler geldim. Beşiktaş için aday oldum. 2019’da ’Yüreği olan varsa çıksın’ dediler, gözümü kırpmadım. Bugün yine ’Beşiktaş’ın ayağa kalkması lazım’ dediler, gerisi teferruattır dedim ve işte karşınızdayım" dedi.

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kongrede Adalı, adaylığını açıkladıktan sonra birçok algı oyunuyla karşı karşıya kaldığını belirterek, şöyle devam etti:

"Bu saldırılara ortalığı germemek için cevap vermedim. Bu tür cevapların yerinin genel kurul olduğunun bilincindeyim. Az konuşmak, öz konuşmak ve doğruyu söylemek benim prensibimdir. Benim için ’23 gün kala aday oldu’ dediler. Ama unuttukları şey şuydu, benim son 13 senedir hep burada olduğumdur. Buna karşın ben seviyeyi düşürmemek adına bir günden bir güne dönüp ’Peki siz 20 senedir neredeydiniz’ diye sormadım bile. Ayrıca benim karakterim, bir şeyler kötü gitsin de camia ve takım zora düşsün diye pusuda beklemek değildir. Şahit olduğunuz gibi bana önce şunun, sonra da bunun devamı dediler. O da tutmayınca bu camiaya asla yakışmayacak söylemlerle hakaretlerine devam ettiler. Bunları yaparken koca Beşiktaş camiasına zarar verdiklerinin farkında dahi olmadılar. Zaman ilerledikçe de kimin, neyin devamı olduğunu hepiniz gördünüz, anladınız. Katıldığı yayınlarda hakkımda çok güzel şeyler söyleyen sevgili Hasan abim ise maalesef, çevresinde bu işleri yapan kişileri durdurma ihtiyacı dahi duymadı. Bu çirkinlikleri engellemedi. Yine de canı sağolsun. Allah sizlerden de razı olsun ki, bu algı çalışmaları sayenizde hiç bir karşılık bulmadı."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER