Fenerbahçeyi yıkan haber! Takımın vazgeçilmeziydi, tüm hesapları alt üst etti

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'nde deplasmanda Nordsjaelland ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'den kötü haber geldi. Sakatlık sorunuyla boğuşan sarı-lacivertlilerde taraftarın sevgilisi olan yıldız futbolcu da Danimarka ekibi karşısında forma giyemeyecek. İşte haberin detayları...

VATAN VATAN
Fenerbahçeyi yıkan haber! Takımın vazgeçilmeziydi, tüm hesapları alt üst etti

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırladı.

Sarı-lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1 mağlup ederek 2 maç aradan sonra galip ayrıldı. Kanarya'ya galibiyeti getiren golleri Sırp yıldız Dusan Tadic kaydetti.

Perşembe günü UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sezona bomba gibi bir giriş yapan sarı-lacivertliler, sakatlık sorunuyla boğuşuyor. Kanarya, yıldız futbolcular Fred, Becao ve Djiku'yu sakatlığa kurban verdi.

Sarı-lacivertlilerde ayrıca Serdar Aziz, Luan Peres, Mert Hakan Yandaş ve Lincoln Henrique de sakatlıkları nedeniyle forma giyemiyor.

Çok sayıda oyuncusundan sakatlığı nedeniyle faydalanamayan sarı-lacivertlilere Danimarka ekibiyle oynanacak mücadele öncesi kötü haber geldi.

 

MERT MÜLDÜR AVRUPA LİSTESİNDE YOK

Avrupa maçlarında Becao ve Djiku'nun sakatlığının ardından stoper ikilisini kurmakta zorlanan teknik direktör İsmail Kartal, bu kez de asıl mevkiisi sol bek olmayan bir ismi bu bölgede görevlendirmek zorunda kalacak.

Fenerbahçeyi yıkan haber! Takımın vazgeçilmeziydi, tüm hesapları alt üst etti - Resim : 1

Konferans Ligi listesine Samet ve Mert Müldür yazılmazken, Oosterwolde'nin partneri, 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek olacak.

Yusuf, Ludogorets ile oynanan son mücadelede ilk kez A Takım formasını giymişti.

Genç oyuncunun başarılı performansı İsmail Kartal'ı sevindirse de tecrübeli futbolcu perşembe günü asıl önemli kararı sağ bekte verecek.

FERDİ KADIOĞLU SAKATLANDI

Fenerbahçe'de sakatlık kervanına Ferdi Kadıoğlu da katıldı. Milliyet'in haberine göre, yıldız futbolcu VavaCars Fatih Karagümrük ile oynanan maçta bir sakatlık geçirdi.

Ferdi'nin dizine darbe aldığı ve Nordsjaelland maçına yetişemeyeceği öğrenildi.

Bu sezon 17'si ilk 11'de olmak üzere 18 maçta şans bulan Ferdi Kadıoğlu takımın vazgeçilmezleri arasına adını yazdırmıştı. Ancak milli futbolcunun, Fatih Karagümrük karşılaşmasında sakatlanması tüm hesapları altüst etti.

Nordsjaelland karşısında Ferdi'den yararlanamayacak olan Kartal, perşembe gününe kadar yapılacak idmanlarda birkaç ismi sol bekte deneyecek. İsmail Kartal'ın bu bölge için orta sahadan bir futbolcuya görev vermesi bekleniyor.

 

 

 

 

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER