Tim Cook açıkladı: Apple'da çalışmak için diplomaya ihtiyacınız yok!

Dua Lipa'nun sunmuş olduğu bir podcast kanalına katılan Tim Cook, Apple'da işe alımla ilgili süreçler hakkında önemli bilgiler verdi.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Tim Cook açıkladı: Apple'da çalışmak için diplomaya ihtiyacınız yok!

Apple CEO'su Tim Cook, popüler şarkıcı Dua Lipa'nın sunduğu bir podcast yayınında, şirketin işe alım süreçlerine dair önemli kriterleri paylaştı. Cook, podcast yayınında iş dünyasına dair değerli bilgiler verirken, işe alım sürecinde odaklandıkları unsurları vurguladı.

Cook, işe alımlarda en önemli kriterin, içindekileri en iyi şekilde ortaya çıkarabilen bireylerle çalışmak olduğunu belirtti. "İçindekinin en iyisini ortaya çıkaran insanlarla çalışmak inanılmaz bir duygu ve temelde hepimiz 1+1'in 3'e eşit olduğuna inanıyoruz. Senin fikrin artı benim fikrim, tek başına bireysel fikirlerden daha iyidir" ifadelerini kullandı. Cook, iş birliği ve sinerjiyi vurgulayarak, farklı bakış açılarından gelen düşüncelerin bir araya gelmesinin şirketin başarısını artırdığını dile getirdi.

Tim Cook açıkladı: Apple'da çalışmak için diplomaya ihtiyacınız yok!

Apple'ın işe alım politikalarında üniversite diplomasının tek belirleyici olmadığını vurgulayan Cook, şirketin hayatın her kesiminden gelen çeşitli yeteneklere ve perspektiflere ihtiyaç duyduğunu belirtti. Cook, "Üniversite diploması olsun veya olmasın, bizim için önemli olan kişinin içindeki potansiyeli görmek. Apple'a katılan her bireyin farklı bir hikayesi ve birikimi var, bu da şirket kültürümüzü zenginleştiriyor" dedi.

Cook, işe alımlarda aradıkları niteliklerden biri olarak, personelin soru sormaktan çekinmemesi ve yaratıcılıklarını ortaya koymalarını ön plana çıkardı. Şirketin çeşitliliği teşvik ettiğini ve farklı geçmişlere sahip bireylerin bir araya gelerek inovasyona katkı sağladığını vurguladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER