Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 yıllık çalışmaları İletişim Başkanlığı tarafından kitaplaştırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2020, 2021, 2022 ve 2023 yılının ilk 6 ayında yaptığı tüm çalışmalar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Aşkınan Koşan Yorulmaz' isimli 4 ciltlik kitapla anlatıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 yıllık çalışmaları İletişim Başkanlığı tarafından kitaplaştırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2020 yılından bu yana çalışmalarını kitaplaştıran İletişim Başkanlığı, Erdoğan’ın bu yılın Ocak-Haziran dönemindeki yoğun mesaisini konu alan bir kitap hazırladı. Eserlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı toplantılar, açılışlar, törenler, buluşmalar fotoğraflarla anlatıldı. Ziyaretler, mesajlar, kabuller ve telefon görüşmelerinin yer aldığı eserlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerine de yer verildi.

2023 yılının ilk 6 ayı için hazırlanan kitapta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 51 açılış ve tanıtım ile 4 ödül törenine iştirak ettiği, 85 yurt içi, 2 yurt dışı ziyaretinde bulunduğu, 107 yurt içi kabul ve 6 Büyükelçi güven mektubu kabulü gerçekleştirdiği belirtildi. Eserlerde ayrıca okuyucu her sayfanın altında yer alan karekod sayesinde çalışmalara ilişkin detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

Bu yılın ilk 6 ayı için hazırlanan kitabın ön sözünde şu ifadeler yer aldı:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER