için kaldı

3.5 milyar TL yatırım değeriyle yeni konut projesi!

Halk GYO ve Haldız İnşaat iş birliği ile hazırlanan yeni proje modern bir sunum ile mahalle kültürünü yaşatmayı hedefliyor. 23 blok ve 426 konuttan oluşacak büyük projenin geniş peyzaj alanı ise oldukça dikkat çekiyor.

PARADURUMU PARADURUMU
3.5 milyar TL yatırım değeriyle yeni konut projesi!

6 Şubat depremi ve ondan öncesinde yaşanan pandemi olaylarından sonra konuttaki estetik arz değişmeye başladı. Çok katlı apartmanlar yerine artık bahçeli, daha geniş ve az katlı yapılar tercih ediliyor. Bu minvalde projesine başlanan Paye Sakarya projesinde binaların yatay olarak inşası, peyzaj alanının genişliği oldukça dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor. Büyük yatırım değerinin bulunması projeye karşı merakı arttırıyor. İşte yeni Paye Sakarya’nın tüm detayları...  

3.5 milyar değerinde yatırım!  

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan büyük konut projesinin detayları Halk GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin ile Haldız İnşaat Genel Müdürü Selim Kardil tarafından aktarıldı.  

Projeye İstanbul’dan dahi taleplerin olduğuna dikkat çeken Erdal Bekin, Sakarya’nın sanayi, ekonomi, istihdam ve ticaret açısından da önemli bir bölge olduğuna dikkat çekti. Bununla beraber turizm potansiyeli olan ve İstanbul’a yakın bir mevki de bulunmasının da önemini arttırdığını vurguladı. Bekin açıklamalarında; “Tüketici beklenti ve ihtiyaçlarına uygun, nitelikli ve özellikle de günümüzde daha fazla önem kazanan erişilebilir projeler geliştirmek için, ‘doğru lokasyonda, doğru proje’ anlayışıyla ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadeleri ile yeni projelerin de geleceğini müjdeledi.  

Geniş teras, yatay mimari, kapsamlı peyzaj!  

Paye Sakarya projesinin detaylarını paylaşan Selim Kardil;  

“Yaklaşık 60 dönümlük bir arsa alanı üzerinde 119 bin 345 metrekare inşaat alanına sahip olan Paye Sakarya 23 blokta 426 konuttan meydana geliyor. Projede, 115 ile 288 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farklı konut tipi bulunuyor.  
Ayrıca günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 34 adet cadde mağazası da yer alıyor. Projede bölgenin iklimine uygun süs bitkileri ve ağaçlarla toplam 25 bin metrekare peyzaj alanı oluşturduk. Trafiğe kapalı yollar ile kullanıcılara geniş sosyalleşme alanı sunuyoruz. Amacımız mahalle kültürünün yaşadığı bir proje hayata geçirmek. İnşaatta yüzde 20 seviyesine geldik, konutları 2025 sonunda teslim etmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Kardil açıklamalarının devamında ‘’İnşaatına başlanan projenin yüzde 25’i satıldı. Ortalama metrekare fiyatı 30 bin TL olan projede, daire fiyatları 5 milyon TL’den başlıyor. Alıcılara 60 aya kadar vade farksız ödeme planı sunuluyor.’’ ifadeleri ile ödeme planlarına da dikkat çekti.  
 
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER