Netanyahu'dan kan donduran sözler: Hizbullah hata yaparsa Lübnan yok olacak

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında İsrail’in tüm gücüyle savaşmaya devam edeceğini belirterek, “Savaşı tüm hedeflerine ulaşana kadar sürdüreceğiz ve kara harekatı olmadan bu hedeflere ulaşmak mümkün değil” dedi. Hizbullah'a gözdağı veren Netanyahu 'Eğer Hizbullah bir hata yapar ve geniş çaplı bir savaşa girerse, Lübnan'ı kendi elleriyle yok etmiş olacaktır' dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Netanyahu'dan kan donduran sözler: Hizbullah hata yaparsa Lübnan yok olacak

İsrail Başbakanı Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Netanyahu, İsrail’in tüm gücüyle savaşa devam ettiğini belirterek, “Çatışmalar devam ediyor. Önceki gün Savaş Kabinesi ile birlikte İsrail Savunma Kuvvetleri’ne (IDF) artan bir güçle çatışmalara devam etme talimatı verdim. Son 24 saat içerisinde Hamas'a ait 400'den fazla hedefi imha ettik. Han Yunus'ta kapsamlı hava saldırıları gerçekleştirdik. Beyt Lahiya'da altyapıyı ortadan kaldırdık. Gazze Şeridi'nin kuzeyinde faaliyet göstermeye devam ediyoruz. Savaşı tüm hedeflerine ulaşana kadar sürdüreceğiz ve kara harekatı olmadan bu hedeflere ulaşmak mümkün değildir. Kara harekâtı bugüne kadar elde edilen sonuçların elde edilmesi için gerekliydi ve gelecekteki sonuçların elde edilmesi için de gereklidir” dedi.

“HİZBULLAH HATA YAPARSA LÜBNAN YOK OLACAK”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER