Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya: Böyle giderse 3 hafta sonra hastaneler dolar

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya yeni normalleşme kararlarıyla birlikte koronavirüs önlemlerinin unutulduğunun altını çizerek "Çok sürmez üç hafta sonra hastaneler tıka basa tekrar dolunca anlarız. O zaman da restoranlar, kafeler neden kapandı narası atmayın" yorumunda bulundu. Ankara'daki kalabalığa dikkat çeken Sarıkaya "Sanki kafeye, restorana oturunca virüs gelmezmiş gibi hepsi de maskeleri kaldırıp atmış" diye yazdı.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya: Böyle giderse 3 hafta sonra hastaneler dolar - Sayfa 1

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını devam ederken Türkiye’nin hayata geçirdiği yeni normalleşme kararlarını değerlendirdi. 

112
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya: Böyle giderse 3 hafta sonra hastaneler dolar - Sayfa 2

Habertürk gazetesi yazarı Muharrem Sarıkaya, 'Aşı tuttu' başlıklı bugünkü yazısında yeni normalleşme kararlarıyla birlikte Ankara'da koronavirüs önlemlerinin hiçe sayıldığını söyledi.

212
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya: Böyle giderse 3 hafta sonra hastaneler dolar - Sayfa 3

"Sanki kafeye, restorana oturunca virüs gelmezmiş gibi hepsi de maskeleri kaldırıp atmış" diyen Sarıkaya'nın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

 

312
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya: Böyle giderse 3 hafta sonra hastaneler dolar - Sayfa 4

"Serbestleşme kararının alındığı günden bu yana Ankara’da dolaşıyorum. Sanki yüzde 50 oranında azaltma değil, arttırma kararı alınmış gibi restoranlar, kafeler tıklım tıklım dolu. "

412