Göztepe kazandı, Tuzlaspor düşme hattında kaldı

Göztepe, Trendyol 1’inci Lig’de yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada Tuzlaspor’u 2-0 mağlup etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe kazandı, Tuzlaspor düşme hattında kaldı

1’inci Lig’de üst üste Kocaelispor ve Erzurumspor FK maçlarını kaybedip zirve yarışında yara alan Göztepe, yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada evinde Tuzlaspor’u 2-0 yendi.

İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci devresinde ataklarını sıklaştıran Göztepe 49’uncu dakikada Yalçın ile 1-0 öne geçti. 64’üncü dakikada bir kez daha sahneye çıkan Yalçın kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmayı kazanan Göztepe 23 puana yükselirken, Tuzlaspor 11 puanda kaldı ve düşme hattından çıkamadı.

16’ncı dakikada sağ kanattan Ogün’ün ortaladığı topa Tijanic kafayı vurdu. Tuzlaspor kalecisi Ferhat meşin yuvarlağı sol kale dibinden çeldi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER