Zeki Müren beni kıskandı

10 yıl Fenerbahçe kalesini koruyan Yavuz Şimşek, Hürriyet'e konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Zeki Müren beni kıskandı

BİR kaleciden çok daha fazlası; Yavuz Şimşek... Fenerbahçe kalesini tam 10 sene boyunca koruyan Şimşek, futbolcu kişiliğinin yanı sıra, şarkıcılık ve aktörlük de yapan bir isim... Hürriyet'e samimi açıklamalarda bulunan Yavuz Şimşek, yaşadığı en ilginç olayda Türk müziğinin efsanesi Zeki Müren'in yer aldığını dile getirdi ve anlatmaya başladı... İşte Şimşek'le gerçekleştirdiğimiz röportajdan satırbaşları...

‘KAMPTAN DÖNERKEN ŞARKICI OLDUM'

eskİden şimdiki gibi takımlara özel uçaklar falan yoktu. Deplasmanlara otobüslerle giderdik. Almanya, İsviçre, o zamanki Yugoslavya... Fenerbahçe olarak Yugoslavya'da, Pirot'ta kamptaydık. Otobüste dönüyorduk. Ben de radyodan müzik dinliyordum. Kapıkule'den girerken Türk sanat müziği çalıyordu. Mırıldanıyordum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER