Survivor'da doping tartışması aydınlandı! Gerçeği Acun Ilıcalı ada konseyinde ortaya çıkardı... 'Bu bel altı vurmaktır'

Survivor 2022'nin dün akşam yayınlanan bölümüne doping tartışması damga vurdu. Bir kişinin adaya veda ettiği gecede Acun Ilıcalı sert açıklamalarda bulundu. Yarışmacıları uyaran Ilıcalı, 'Geçmişinizle ilgili konuşmayı yasaklıyorum. Bu bel altı vurmaktır' dedi. Doping iddiasını ortaya atan isim de ada konseyinde Nagihan'la yüzleşti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Survivor'da doping tartışması aydınlandı! Gerçeği Acun Ilıcalı ada konseyinde ortaya çıkardı... 'Bu bel altı vurmaktır'

Survivor'da dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. İlk oyunda kadınların mücadelesine yer verildi. Halat çekme oyunu oynayan yarışmacılar güçlerini son ana kadar kullandı. Kadınlar mücadelesini kazanan ünlüler takımı oldu ve durumu 1-0'a getirdi.

İkinci etapta da erkek yarışmacıların mücadelesi geceye damga vurdu. Oyunun kaderini belirleyen turda Ogeday aldığı sayılarla gönüllüleri galibiyete taşıdı ve skoru 1-1 yaptı.

Oyun en iyilerin mücadelesine kaldı. Ünlüler takımından Sema, Nagihan, Atakan ve Parviz öne çıkarken gönüllüler takımından Seda, Nisa, Hikmet ve Ogeday parkurdaki yerini aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER