Deprem mezarlığından kahreden görüntüler! Mezar başlarına bırakılanlar yürekleri dağladı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ağır hasar verdiği Osmaniye'deki mezarlara, hayatını kaybedenlerin yakınları tarafından bırakılanlar görenleri duygulandırdı. Mezar başlarına gelinlik, duvak, oyuncak, Türk bayrağı ve okul çantası bırakılırken, Abdullah Önal'ın mezarının başında ise 'Süper kahramanım, babam' yazdığı görüldü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Deprem mezarlığından kahreden görüntüler! Mezar başlarına bırakılanlar yürekleri dağladı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 2 deprem nedeniyle kentte 991 kişi hayatını kaybetti, 2 bin 606 kişi yaralandı. Osmaniye Belediyesi Asri Mezarlığı'nda oluşturulan deprem mezarlığında defin işlemleri devam ediyor. Defnedilen depremzedelerin mezarlarına gelinlik, duvak, çocuk terliği, Türk bayrağı, okul çantası ve oyuncak bırakıldığı görüldü. Mezarlığı ziyarete gelenler, gördükleri karşısında gözyaşlarını tutamadı. Hayatını kaybeden Abdullah Önal'ın mezarının başına yerleştirilen ahşaba, çocuğunun 'Süper kahramanım, babam' yazması dikkat çekti.

Deprem mezarlığından kahreden görüntüler! Mezar başlarına bırakılanlar yürekleri dağladı - Resim : 1

'ACI HİKAYELER VAR'

Hatay'da enkaz altında kalan yakınlarının cenazesine katılmak için mezarlığa geldiğini söyleyen Nuri Aytaş, "Arkadaşımın kuzeninin annesi, babası ve 3 çocuğu vefat etti. Dün enkazdan çıkardılar. Bugün de defnedeceğiz.Deprem mezarlığından kahreden görüntüler! Mezar başlarına bırakılanlar yürekleri dağladı - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER