Katar'da büyük skandal! Samuel Eto'o çılgına döndü... Suratına acımasızca tekme attı...

Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o, Brezilya - Güney Kore mücadelesinin ardından stadyum çıkışında kendisini görüntüleyen bir YouTuber'ın yüzüne tekme attı. Samuel Eto'o'nun söz konusu saldırısının sebebi henüz netlik kazanmadı ancak bazı ihtimaller söz konusu...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Katar'da büyük skandal! Samuel Eto'o çılgına döndü... Suratına acımasızca tekme attı...

Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o, Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nın Son 16 Turu'nda oynanan Brezilya - Güney Kore mücadelesinin çıkışında kendisini görüntüleyen bir YouTuber'a saldırdı.

Fransız La Opinion, Brezilya'nın 4-1 kazandığı müsabakanın ardından Samuel Eto'o'nun stadyum çıkışında Cezayirli bir Youtuber'a saldırdığı görüntüleri paylaştı. Aynı zamanda resmi Dünya Kupası Elçisi olan efsane futbol figürünün bu saldırısı büyük şok etkisi yarattı.

ETO'O NEDEN SALDIRMIŞ OLABİLİR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER