5 yıl sonra ortaya çıktı: Yürek yakan son kare

15 yaşındaki Eren Bülbül’ün kalleş bir PKK saldırısında şehit olmasının üzerinden 5 yıl geçti. Dün, kabri başında anılan Eren’in hayatını kaybetmeden saatler önce çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı. Şehit oğlunun fotoğrafını ilk kez gören anne Ayşe Bülbül, gözyaşlarına boğuldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
5 yıl sonra ortaya çıktı: Yürek yakan son kare

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de, PKK’lıların erzak çaldığını ihbar edip güvenlik güçlerine evi gösteren Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik, teröristlerin açtığı ateşle şehit oldu. Sosyal medya hesabında yaptığı ‘Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın’ paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye’yi hüzne boğan Bülbül’ün şehit olmasının üzerinden 5 yıl geçti.

‘KOKUN GELECEK Mİ BANA?’

Eren Bülbül’ün ölüm yıldönümünde, son çektirdiği fotoğrafı da ortaya çıktı. Fotoğrafın, saldırıdan saatler önce, şehit edildiği yerde cep telefonu kamerası ile çekildiği belirtildi. Fotoğraf karesinde şehit Bülbül’ün, oturduğu ahşap çit üzerinde gülümsediği görülüyor. Şehit oğlunun son fotoğrafını ilk kez gören anne Ayşe Bülbül ise gözyaşlarına hâkim olmadı. Eren’in kabri başından ayrılmayan ve oğlunun son fotoğrafını öpen Ayşe Bülbül, “Annen, gülen yüzüne kurban olsun. Eren, ‘Anne beni bırakma’ diyordun. Hakkını helal et oğlum. Kokun gelecek mi bana? Eren’im ne zaman kavuşacağız?” diyerek gözyaşı döktü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER