Deniz Gezmiş heykeli için eylem

Fikir Kulüpleri Federasyonunun çağrısıyla sosyal paylaşım sitesinde "Denize Sahip Çıkıyoruz" adıyla bir başlık oluşturuldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Deniz Gezmiş heykeli için eylem

Yaklaşık 150 kişi Deniz Gezmiş heykelinin kaldırılmasıyla ilgili bugün saat 13.00'da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nin kapısının önünde buluştu.

Yaşasın TKP sloganları atan grup ellerinde ‘Tüccar Rektör Deniz'in heykelini nereye kaçırdın heykeli beğendiysen bir tanede sana da yapalım Yalçın' ‘Denizlere sözümüz aydınlık Türkiye' dövizler taşındı. Okulun girişine Denizi almaya geldik bir hırsızlık serüveni heykel hırsızı rektör MSGSÜ vizyonda diye yazıldı. Grup Deniz'in heykeli kendilerine verilene kadar süresiz oturma eylemi başlattı. Güvenlik içeri ve dışarı giriş çıkışlarını yasakladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER