Aslıhan Karalar ve Pelin Akil’den takdir toplayan hareket!

17 Nisan'da 36 yaşına girecek olan Pelin Akil ile 27 Nisan'da yeni yaşını kutlamaya hazırlanan Aslıhan Karalar, anlamlı bir harekete imza atarak takdir topladılar.

GASTE24 GASTE24
Aslıhan Karalar ve Pelin Akil’den takdir toplayan hareket!

Pelin Akil ve Aslıhan Karalar, doğum günleri için takipçilerinden hediye yerine otizmli çocuklara bağış yapılmasını istedi.

17 Nisan’da 36 yaşına girecek olan Pelin Akil ile 27 Nisan’da yeni yaşını kutlamaya hazırlanan Aslıhan Karalar, anlamlı bir bağışa imza attı. İki ünlü oyuncu doğum günlerini Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na (TODEV) bağışladı. 

Aslıhan Karalar ve Pelin Akil’den takdir toplayan hareket! - Resim : 1

Pelin Akil ve Aslıhan Karalar, vakıfla birlikte otistik bireylerin eğitimine destek olacak. İki ünlü oyuncu, doğum günü için kendilerine hediye gönderilmesi yerine vakfa bağış yapılmasını sosyal medya hesabından duyurdu.

Aslıhan Karalar ve Pelin Akil’den takdir toplayan hareket! - Resim : 2 

Snob Magazin 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER