WhatsApp’tan iPhone’a büyük yenilik

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan WhatsApp, bir kez daha yeni özellikleriyle adından bahsettireceğe benziyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
WhatsApp’tan iPhone’a büyük yenilik

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, iPhone uygulaması için büyük bir güncelleme yayınlıyor. Artık kullanıcılar, video görüşmesi sırasında başka bir uygulamaya erişmeleri gerektiğinde görüşmeyi kesintiye uğratmayacak şekilde resim içinde resim özelliğini kullanabilecekler.

Resim içinde resim özelliği, WhatsApp tarafından geçen yıl Aralık ayında duyurulmuş ve daha sonra WhatsApp Beta kullanıcılarına sunulmuştu. Bugünden itibaren, herhangi bir iPhone kullanıcısı, resim içinde resim özelliğine sahip WhatsApp video görüşmelerinden faydalanabilecek.

WhatsApp’tan iPhone’a büyük yenilik

Sadece App Store'da mevcut olan uygulamanın 23.3.77 sürümü için yayınlanan güncelleme notları, resim içinde resim özelliğinin desteklendiğini onaylıyor. WhatsApp'ın bu yeni özelliği, Apple'ın FaceTime gibi diğer uygulamalarda olduğu gibi çalışır. Bir video görüşmesine katıldıktan ve uygulamayı minimize ettikten sonra, video otomatik olarak diğer uygulamaların üzerine bindiren küçük bir yüzen pencerede gösterilir.

Ancak bugünkü WhatsApp güncellemesi ile daha fazlası geliyor. Şirketin açıklamasına göre, iPhone kullanıcıları artık belge gönderirken açıklama ekleyebilecekler. Ayrıca, WhatsApp artık gruplar için uzun açıklamaları ve özel avatarları destekliyor olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER