AFAD’a yeni başkan

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla üst kademe kamu yöneticiliklerine yapılan atamalar önceki gece Resmi Gazete’de yayımlanırken AFAD yönetimine de yeni bir isim geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
AFAD’a yeni başkan

Son Valiler Kararnamesi’yle Edirne Valisi olan Yunus Sezer’in yerine yeni AFAD Başkanı, Erzurum Valisi Okay Memiş oldu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olan Memiş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Başdanışmanı ve İçişleri Bakanlığı’nda Hukuk Müşaviri görevlerinde bulundu. 2016-2018 yılları arasında Gümüşhane Valisi olarak görev yaptı. Okay Memiş 27 Ekim 2018’de Erzurum Valisi olarak atanmıştı. Kararla, SGK Başkanlığı’na Raci Kaya atanırken oyuncu Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü görevine getirildi. İŞKUR Genel Müdürlüğü’ne Samet Güneş, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne Ahmet Gülşen, TOKİ Başkanlığı’na ise yeniden Ömer Bulut atandı.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER