İsrail güçleri 2 Filistinliyi yaraladı

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentine baskın düzenleyen İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu 2 Filistinli yaralandı.

DÜNYABÜLTENİ DÜNYABÜLTENİ
İsrail güçleri 2 Filistinliyi yaraladı

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerleri Filistinli bir baba ile oğlunu gözaltına almak için Nablus'taki Askar Mülteci Kampı'na baskın düzenledi.

Filistinli baba ve oğlunun evini saran İsrail güçleri ile baskına tepki gösteren kamptaki gençler arasında arbede yaşandı.

Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin bir Filistinliyi gerçek mermiyle, birini de plastik mermiyle vurarak yaraladığı belirtildi.

Nablus'taki Kızılay ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı 2 Filistinlinin hastaneye kaldırıldığı aktarıldı.

Açıklamada, baskın sırasında 15 kişinin de İsrail güçlerinin attığı göz yaşartıcı gazdan etkilendiği kaydedildi.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık evlere baskınlar düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli iddialarla Filistinlileri gözaltına alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında DÜNYABÜLTENİ internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER