Atletico Madrid ve Manchester City Efe Sarıkaya'nın peşinde

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Altay’da forma giyen 17 yaşındaki stoper Efe Sarıkaya, Avrupa’nın dev kulüplerinin radarına girdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Atletico Madrid ve Manchester City Efe Sarıkaya'nın peşinde

Genç stoperi son 2 haftada oynanan Boluspor ve Denizlispor (D) müsabakalarında İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid ve İngiltere Premier Lig temsilcisi Manchester City takibe aldı.

İki kulübün scout ekiplerinin de genç oyuncunun performansını beğendiği, Madrid temsilcisinin Altay’a resmi teklifini ilettiği öğrenildi. Manchester ekibinin de önümüzdeki günlerde resmi teklifte bulunması bekleniyor.

Atletico Madrid’in teklifini düşük bulan ve rakamı artırmasını isteyen Altay yönetimi Efe’nin bonservis ücreti konusunda net bir rakam belirlemedi. Son olarak Kazımcan Karataş’ı 20 milyon TL bonservis ücretiyle Galatasaray’a satan siyah-beyazlılar, 18 yaşına 30 Kasım 2023’te girecek

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER