Yetenekli öğrenciye ‘gelecek tasarımı’

Özel yetenekli öğrencilerin ailelerini bilgilendirmek için MEB, “Bilim ve Sanat Merkezleri Gelecek Tasarımı Aile Eğitim Programı” kitabı hazırladı. Program, yetenekli öğrencinin keşfi ve yönlendirilebilmesi için ailelere ipuçları veriyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yetenekli öğrenciye ‘gelecek tasarımı’

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, özel yetenekli öğrencilerin ailelerine yönelik “Bilim ve Sanat Merkezleri Gelecek Tasarımı Aile Eğitim Programı” kapsamında bir de eğitim kitabı hazırlandı.

Program, Bilim ve Sanat Merkezleri’nde eğitim alan özel yetenekli öğrencilerin kariyer gelişimlerini desteklemek amacıyla oluşturuldu. Bir ilk olma özelliğini taşıyan program kapsamındaki kitap ile de özel yetenekli öğrencilerin gelecek tasarımlarının desteklenmesi sürecinde aileleri güçlendirmek hedefleniyor.

Yetenekli öğrenciye ‘gelecek tasarımı’ - Resim : 1

NASIL FARK EDİLİR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER