için kaldı

Galatasaray'ın şampiyonluğu dünya basınında! Mauro Icardi, Fenerbahçe ve Jorge Jesus iddiaları...

Spor Toto Süper Lig 2022/23 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı takım, 36. hafta maçında Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup etti ve Fenerbahçe maçının skoruna bakmaksızın 23. şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray'ın 23. şampiyonluğu dünya basınında geniş yer buldu. İşte sarı kırmızılı ekibin ipi göğüslemesinin ardından ortaya atılan Fenerbahçe, Jorge Jesus ve Mauro Icardi iddiaları...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'ın şampiyonluğu dünya basınında! Mauro Icardi, Fenerbahçe ve Jorge Jesus iddiaları...

Spor Toto Süper Lig 36. hafta maçında lider Galatasaray, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı. Sarı-kırmızılı takım, yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmayı 4-1 kazandı ve Süper Lig'de bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Galatasaray'a şampiyonluğu getiren maçta golleri 7 ve 38. dakikalarda Mauro Icardi, 73. dakikada Barış Alper Yılmaz ve 78. dakikada Sergio Oliveira kaydetti. Ankaragücü'nün tek sayısını 16. dakikada Milson attı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 82'ye yükseltti. En yakın rakibi Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u mağlup etmesine bakmayan Sarı-kırmızılı takım, ligde bitime 2 hafta kala tarihinin 23. şampiyonluğunu ilan etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER