Ve Quaresma konuştu

Ricardo Quaresma konusundaki belirsizlik ortadan kalkıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ve Quaresma konuştu

Siyah Beyazlı kulüp ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Portekizli oyuncunun, devre arasında farklı bir takıma transfer olması ile ilgili iddialar her geçen gün artıyor.

Bugüne kadar Rusya Ligi ve Katar Ligi kulüplerinin yanı sıra Galatasaray, Trabzonspor, Marsilya, Sporting Lizbon, Palermo, Liverpool ve son olarak Porto'nun Quaresma'yı kadrosuna katmak istediği öne sürülmüştü. Devre arası transfer sezonu yaklaşırken iddiaların artması normal karşılanırken, 29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki eşyalarını ülkesi Portekiz'e göndermişti. Bu gelişmenin ardından ocak ayında Beşiktaş'tan ayrılarak Portekiz Ligi'nden bir takıma transfer olma ihtimali yükselen Quaresma'nın, kısa süre sonra Beşiktaş'tan ayrılacağına dair yeni bir gelişme yaşandı.

"YENİ HAFTADA BURADA OLMAM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER