Lenovo’da el oyun konsolu piyasasına giriş yapıyor

Son zamanların trend sektörü haline gelen el oyun konsolu piyasası günden güne genişlemeye devam ediyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Lenovo’da el oyun konsolu piyasasına giriş yapıyor

El portatif oyun konsolu piyasası günden güne büyümekte. PSP'nin altın çağını oluşturan bu teknoloji, 2018'de Nintendo Switch'in çıkışıyla tekrar yükselişe geçmişti. Steam Deck'ın son başarıları da diğer şirketleri cesaretlendiriyor.

Örneğin, Asus ROG Ally gibi ürünler piyasada boy göstermiş ve PlayStation'ın benzer bir ürün üzerinde çalıştığı biliniyor. En son haberlere göre Lenovo,'Legion Go' adında bir Windows PC oyun konsolu geliştiriyor. İşte detaylar...

Legion Go, piyasadaki en iyi elde taşınabilir oyun bilgisayarı olacak mı? Lenovo, Legion markası altında oyunculara yönelik ürünlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Şirket, bir zamanlar özellikle oyun telefonlarıyla başarılı olmuştu. Ancak pazarda istediğini elde edemeyen Lenovo, son zamanlarda oyun telefonları üretmeyi bıraktı. Yine de ortaya çıkan bilgilere göre, şirket mobilite deneyiminden vazgeçmek istemiyor.

Lenovo’da el oyun konsolu piyasasına giriş yapıyor

Şu anda Lenovo Legion hakkında çok fazla bilgi yok. Rog Ally gibi, performansa odaklı bir cihaz olacağı biliniyor. Bu elde taşınabilir cihazın gücü AMD'nin Phoenix işlemcisinden gelecek. Ekran boyutu yaklaşık 8 inç olacak.

Birkaç yıl önce Lenovo, Legion Play adında benzer bir cihaz üzerinde çalışıyordu ancak bu cihaz hiçbir zaman piyasaya sürülmedi. Ancak Legion Play'in tasarımı, Legion Go'nun neye benzeyeceği konusunda bize bir fikir verebilir. Şu anda, bu oyun bilgisayarının ne zaman satın alınabileceği ya da hiç çıkıp çıkmayacağı konusunda emin değiliz. Maalesef şimdilik beklemekten başka çaremiz yok.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER