Feyyaz Uçar'dan "Salih'in sakatlığı" cevabı - SPOR

Fenerbahçeli Salih'in milli takımdaki sakatlığı sonrasında çıkan 'ihmal' haberleri konusunda U-20 antrenörü Uçar'dan açıklama geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Feyyaz Uçar'dan "Salih'in sakatlığı" cevabı - SPOR

Beyaz TV de yayınlanan Spor Günlüğü Programı'na telefonla bağlanan U-20 Takımı Teknik direktörü Feyyaz Uçar şu açıklamalarda bulundu. "Salih'i ilk Portekiz maçında oynattım. Bir sıkıntısı yoktu, 60. Dakikada oyundan çıkarttım. Maç sonu ağrısı olduğunu söyledi, bir sonraki antrenmana çıkarmadık, sonraki maçta da oynatmadık, tedavisine başlandı. Bir ihmal olduğunu düşünmüyorum, ihmal olduğunu düşünenler varsa sağlık heyetimize baş vurarak gerekli bilgiyi alabilirler. Hiçbir sıkıntı yok.Salih'i biz ikinci maça götürmedik. Maçı seyretmek istediğini söylemişti. Kamptan ayrıldı. Bizim açımızdan ihmal yok. Bilgilendirilmek isteyen varsa sağlık heyetine başvurabilirler.Salih bizim gözbebeğimiz, üzerine titriyoruz. İnşallah ileride A Milli Takımda oynayacak. Çok yetenekli Forvet arkası oynama yeteneği var. Top kullanma yeteneği, futbol zekası çok iyi. Oynadıkça daha da geliştirecek. Salih'e çok güveniyoruz.Salih ve bütün oyuncular canımız, evladımız. Kendi kulüpleri kadar düşünüyoruz. Ağrım var dediğinde Salih'i ne antrenmana ne maça çıkardım. Bu konuda çok hassasız."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER