Manchester United'da Galatasaray maçı öncesi Onana, Eriksen, Hojlund ve Luke Shaw gelişmesi! Altay Bayındır...

Galatasaray'ın gelecek hafta Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Manchester United'da menajer Erik Ten Hag sakatlığı bulunan oyuncularla ilgili konuştu. Hollandalı teknik adam, Altay Bayındır'la ilgili kötü haberi duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Manchester United'da Galatasaray maçı öncesi Onana, Eriksen, Hojlund ve Luke Shaw gelişmesi! Altay Bayındır...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'da menajer Erik Ten Hag, Premier Lig'de oynayacakları Everton maçı öncesi basın toplantısında sakat oyuncular hakkında konuştu.

Luton Town maçında sakatlanan ve milli arayı kaçıran Christian Eriksen ile Rasmus Hojlund ile ilgili konuşan Ten Hag; "Eriksen'in zamana ihtiyacı var. Hojlund'un durumunu gün gün takip ediyoruz. Everton maçına emin değiliz ama gelecek hafta takımda olabilir" dedi.

Luke Shaw'ın kadroya döndüğünü söyleyen Hollandalı teknik adam; "Uzun zamandır orijinal sol bek olmadan oynuyorduk. Shaw'ın takıma dönmesi mutluluk verici' dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER