IAB, MIXX AWARDS Türkiye için ödül tasarım yarışması açtı

İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu yıl 13. kez düzenlenecek olan; reklamların, dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık, inovasyon ve performans ekseninde değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX AWARDS Türkiye’nin simge ödülü sürdürülebilir ve çevre dostu bir yaklaşım ile yeniden tasarlanıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
IAB, MIXX AWARDS Türkiye için ödül tasarım yarışması açtı

Tasarım yarışması, 31 yaşını doldurmamış genç yaratıcı endüstriler profesyonellerinin ve üniversitelerin ilgili fakülte öğrencilerinin katılımına açık. Kazanan işin yaratıcısı 5.000 TL nakit ve 5.000 TL Trendyol Hediye çeki ile ödüllendirilecek; 13. MIXX Awards Ödül Töreni’ne davet edilerek sahnede ödülü takdim edilecek ve sektörle tanıştırılacak. Kazanan tasarım ve hikayesi, yaratıcısının ismi ile MIXX Awards web sitesinde yer alacak.

Tasarım Beklentileri şu şekilde:

• Çevre dostu veya sürdürülebilir malzeme kullanılarak var olan ödülün yeniden yorumlanması ve var olan ödülle tasarım dilinin uyumlu olması

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER