Göztepe Parkı’na Kemal Sunal Müzesi

2000 yılında vefat eden sanatçı Kemal Sunal’ın anıları artık müzede yer alacak. Sanatçının kişisel eşyaları ve film posterleri Göztepe Parkı’nda açılacak müzede yaşayacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe Parkı’na Kemal Sunal Müzesi

Kemal Sunal’ın adı evinin bitişiğindeki Göztepe Parkı’ndaki müzede yaşayacak. Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal’ın 22 yıldır hayalini kurduğu Kemal Sunal Müzesi’ni İBB hayata geçirecek. Anadolu Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak kullanılan bina, Kemal Sunal Müzesi yapılmak için tadilata alındı. Müzeyi gezen ziyaretçiler, sergileme kısmında Sunal’ın film afişleri, film çekimlerinde kullanılan kameralar, kostüm ve kişisel eşyalarını görebilecek.

Göztepe Parkı’na Kemal Sunal Müzesi - Resim : 1

‘Hababam Sınıfı’ da müze olmuştu

Usta oyuncunun hatıralarına ev sahipliği yaparak ziyaretçilere nostalji yaşatacak müzenin, 2023 yılında kapılarını açması planlanıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER