için kaldı

Merakla beklenen Hogwarts Legacy'i için kötü haber geldi

Warner Bros. Interactive Entertainment bugün Hogwarts Legacy'yi bir kez daha erteledi, ancak oyunun en çok talep edilen versiyonları hala konumlarını koruyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Merakla beklenen Hogwarts Legacy'i için kötü haber geldi

Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri 4 Nisan 2023’e, Nintendo Switch sürümü ise 25 Temmuz'da ertelendi.

Son nesil sürümlerin, PS5, Xbox Series X/S ve PC varyantlarıyla birlikte 10 Şubat'ta piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Bugünkü erteleme haberi, eski konsollara sahip Harry Potter hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak olsa da, son nesil donanımlar için henüz hazır olmayan bir  başka oyun örneği olarak Cyberpunk 2077'den başkasına bakmanıza gerek yok. Bu son değişiklik, geliştirici Avalanche Software'e Harry Potter temalı oyunu eski sistemler için yeniden dizayn etmesi için zaman tanıyacak.

Warner Bros. başlangıçta büyücü oyununun lansmanı için 2021yılını planlamıştı ancak lansman önce bu yıla ve şimdi de 2023'e ertelendi. 7 Şubat'tan itibaren PS5, Xbox Series X/S veya PC için Deluxe Edition'ı satın alan kişiler, maceralarına başlamak için 72 saatlik erken erişim hakkına sahip olacak. Ancak ertelenen sürümlerin erken erişim süresi olmayacak.

Merakla beklenen Hogwarts Legacy'i için kötü haber geldi - Resim : 1

Hogwarts Legacy, 1800'lerde geçen bir açık dünya aksiyon RPG'si. Harry Potter kitaplarındaki ve filmlerindeki olaylardan önceki yüzyılda yaratılmış bir Hogwarts öğrencisi olarak oynuyorsunuz. "Büyücü dünyasının gizli bir gerçeğini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarken" iksirler yapacak, büyüler öğrenecek ve arkadaşlar edineceksiniz.

Warner Bros., oyunun yazar JK Rowling'den yeni bir hikaye olmadığını, ancak orijinal vizyonuna sadık kalmasını sağlamak için ekibiyle işbirliği yaptığını belirtiyor. Bununla birlikte, RPG'nin karakter yaratıcısı, transseksüel karakterler yapmanıza da izin veriyor ki bu, Rowling'in bu konudaki ayrımcı görüşlerinden hoş bir kopuş.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER