Son Dakika: Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un sanat eseri

Ligin en çok net pozisyona giren, en fazla gol beklentisi (xG) yaratan, en fazla gol atan takımı... İkili ve hava topu mücadelesinde en başarılı ekip... Averajı bile ligde 16 takımın gol sayısından fazla! Ayrıca forveti, krallık yarışında açık ara zirvede!

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un sanat eseri

Jorge Jesus, Fenerbahçe ’de adeta bir sanat eseri yarattı. Sarı-Lacivertliler, tarihinde ilk kez Avrupa’da 4 maç sonunda gruptan çıkmayı garantiledi. Üstelik Portekizli hoca bunları başarırken, sürekli rotasyona gitti, Altay ve Szalai dışında kimsenin yeri garanti olmadı.

SADECE AVERAJI 16 TAKIMIN GOLÜNDEN FAZLA

Fenerbahçe henüz ligde lider değil. Bundan, zirvedeki Adana Demirspor’dan 1 maç eksik oynamış olmanın da etkisi büyük. Ancak birçok istatistikle, Jorge Jesus’un öğrencileri adeta tozu dumana katmış vaziyette. 9 hafta sonunda 28 gole ulaşan Sarı-Lacivertliler, bu alanda kendi rekorunu kırdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER