Günün bomba transfer haberleri! (02 Eylül 2017)
Barcelona'ya yeni bir Türk daha!<br><br>Milli yıldız Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona'nın Coutinho transferinde ilerleme sağlayamaması üzerine listesine flaş bir ismi dahil etti.<br><br>Barcelona, bir süredir orta sahasını güçlendirmek için mesai harcıyor. Daha önce birçok isim için teklifte bulunan Barcelona, Coutinho için bir teklif daha sunmaya hazırlanıyor.<br><br>Cope Radio'da yer alan habere göre Neymar'ı PSG'ye kaptıran Barcelona, Coutinho transferi için Liverpool'u ikna edemezse, Mesut Özil için Arsenal'İn kapısını çalacak. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mesut Özil için Katalan devinin 60 milyon euro (246 milyon lira) önermesi bekleniyor.<br><br>Mesut Özil 2013 yılının yaz transfer döneminin son gününde Real Madrid'den Arsenal'e gelmişti. 28 yaşındaki Türk asıllı Alman yıldızın Arsenal ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.(Fotomaç)<br><br>
Barcelona'ya yeni bir Türk daha!
Milli yıldız Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona'nın Coutinho transferinde ilerleme sağlayamaması üzerine listesine flaş bir ismi dahil etti.
Barcelona, bir süredir orta sahasını güçlendirmek için mesai harcıyor. Daha önce birçok isim için teklifte bulunan Barcelona, Coutinho için bir teklif daha sunmaya hazırlanıyor.
Cope Radio'da yer alan habere göre Neymar'ı PSG'ye kaptıran Barcelona, Coutinho transferi için Liverpool'u ikna edemezse, Mesut Özil için Arsenal'İn kapısını çalacak. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mesut Özil için Katalan devinin 60 milyon euro (246 milyon lira) önermesi bekleniyor.
Mesut Özil 2013 yılının yaz transfer döneminin son gününde Real Madrid'den Arsenal'e gelmişti. 28 yaşındaki Türk asıllı Alman yıldızın Arsenal ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.(Fotomaç)
Niasse'de tek aday Fenerbahçe!
Hücuma önemli bir takviyede bulunmak isteyen Fenerbahçe, hem forvet hem de kanatlarda forma giyen Oumar Niasse için harekete geçmişti. İngiltere Premier Ligi'nde Everton'da forma şansı azalan ve teknik direktör Ronaldo Koeman tarafından U23 Takımı'na gönderilen Niasse için Sarı-Lacivertliler, kiralama formülüyle bu işi bitirmek için düğmeye basmıştı.
İngiliz ekibine ilk teklifini 2 milyon Euro olarak yapan Kanarya, karşı tarafın Niasse'ı bonservisiyle satmak konusundaki ısrarı sonrası, teklif ettiği rakamı artırma kararı aldı. Senegalli oyuncu için Fenerbahçe'nin kurmaylarının, 2.5 milyon Euro kiralama artı sezon sonunda satın alma opsiyonlu bir sözleşme sunduğu bildirildi.
Gelirse çabuk alışır
Burada Fener'in elini güçlendiren en önemli faktörlerin başında ise Avrupa'nın üst düzey liglerinde yaz transfer döneminin kapanmış olması. Türkiye'de 8 Eylül'de transfer biteceği için Everton'ın, Kanarya'nın kiralama isteğini kabul etmesinin yüksek ihtimal olduğunu gösteriyor. 27 yaşındaki oyuncunun daha önce Akhisar'da oynaması ve Süper Lig'i de tanıması sebebiyle geldiği anda takıma büyük katkı vereceği düşünülüyor. (Fanatik)
Asamoah zora girdi rota Baba
Galatasaray'da yılan hikayesine dönen Kwadwo Asamoah transferi yeniden olumsuza döndü... Juventus, Ganalı oyuncunun satışına yerine bir sol bek almak şartıyla izin vereceğini açıklamıştı. İtalyan ekibi, geçen sezon 2 seneliğine Atalanta'ya kiraladığı eski öğrencisi Spinazzola'yı geri almayı başaramayınca Asamoah'ın gitmesine onay vermedi...
KADROYA ALINDI!
Juventus, Asamoah'ı Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil etti. Ganalı'nın G.Saray'a gelme ihtimali iyice zorlaştı.
PRESE DEVAM EDİYOR
4 yıllığına Galatasaray ile anlaşan 28 yaşındaki Asamoah'ın ise kulübüne baskı yapmayı sürdürdüğü belirtildi. Sarıkırmızılı yönetim, transferin biteceği 8 Eylül'e kadar Kwadwo için tüm şartların zorlanacağını açıkladı. Ancak her ihtimale karşılık yedekte tutulan Chelsea'li Abdul Rahman Baba için girişimlere hız verildiği gelen haberler arasında...
CENK ERGÜN ADA YOLCUSU
Lionel Carole'ü 'Asamoah kesin gelecek' diye Sevilla'ya kiralayan Galatasaray sol bek planlarını yeniden masaya yatırdı. Sportif direktör Cenk Ergün'ün daha önce yedekte tutulan Abdul Rahman Baba için hafta başında İngiltere'ye gideceği iddia edildi. Asamoah'ta gelişme olmazsa 23 yaşındaki Baba kiralanacak. Chelsea'nin geçen sezon Schalke'ye kiraladığı Ganalı için sorun çıkarmayacağı belirtiliyor. (Fotomaç)
Sosa ve Serdar Taşçı transferinde mutlu son!
Trabzonspor'un transfer gündeminde ilk sırada yer alan Serdar Taşçı ile Jose Sosa için kulüpleriyle yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedildiği, bayram sonrasında bu transferlerin olumlu sonuçlandırılabileceği öğrenildi.
Serie A ekiplerinden Milan forması giyen Sosa için kulübünün 5 milyon euroluk bonservis bedeli talep etmesi üzerine bordo-mavili yönetimin pazarlığa 2.5 milyon eurodan başladığı öğrenildi. Yapılan görüşmeler neticesinde Milan'ın aradaki farkın kapanabileceğini belirterek Karadeniz ekibini yeniden görüşmelere çağırdığı ve bayram sonrasında bu transferin resmiyet kazanabileceği bildirildi. Yönetimin oyuncuya ise yıllık 3 milyon euro vermeye hazırlandığı öğrenildi.
‘Serdar istiyor'
Yönetim, stoper transferi için de uzun süredir listenin başında yer alan Serdar Taşçı transferini de olumlu sonuçlandırmak adına son görüşmelerini gerçekleştiriyor. Taşçı'nın kulübü Spartak ile yaptığı son görüşmede Trabzonspor'a transferine onay verilmesini talep ettiği, bordo-mavili yöneticilerin de Serdar'ın bu tutumu karşısında transferi mutlu sonla bitirmek için yoğun uğraş verdiği ifade edildi.
(Spor servisi/ Milliyet)
Arda Turan Galatasaray'ı çok istiyor
Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcu için Barcelona'nın cevabını bekliyor. Arda ise kiralık da olsa yuvaya dönmeyi her şeyden çok istiyor.
Galatasaray'da Arda Turan defteri kapanmıyor... Barcelona'nın yıldız futbolcusunu renklerine bağlamak isteyen Sarı-Kırmızılılar'da, kulüp patronu Dursun Özbek bu transferle bizzat ilgileniyor.
Tecrübeli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışan Cim Bom, artık İspanyol devinin cevabını bekliyor. Galatasaray'ın bu transferdeki en önemli kozu ise Arda'nın istekli tavrı. Milli oyuncu, Sarı-Kırmızılı takıma geri dönmeyi her şeyden çok istiyor. Barcelona'da mutsuz olan ve gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Arda Turan'la, Fransız kulübü Monaco ve İngiliz temsilcisi Arsenal de yakından ilgileniyor. (Fanatik)
Sivas'ın hedefi Aras Özbiliz
Sivasspor, Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği Aras Özbiliz için devreye girdi.
Bir yılın ardından tekrardan Süper Lig'e çıkan Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği Aras Özbiliz için devreye girdi. 27 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen Yiğido, Siyah-Beyazlılar ile temasa geçerken Ermeni oyuncuyla da ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın ilk 11 garantisi verdiği tecrübeli futbolcu, Sivas'a gitmeye sıcak bakıyor.
F.Bahçe'den Vietto atağı!
Golcü özellikli sağ kanat oyuncusu arayan sarı-lacivertliler, Atletico Madrid'in Arjantinli futbolcusu Luciano Vietto için teklif yapmaya hazırlanıyor
Josef de Souza'nın takımda kalmasının ardından transferde strateji değiştiren Fenerbahçe, 'golcü özellikli sağ kanat oyuncusu' arayışlarını hızlandırdı. Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla rahat bir nefes alan sarı-lacivertliler, gözünü dev kulüplerin kiralamayı düşündüğü isimlere çevirdi.
Fenerbahçe'nin listesinde Atletico Madrid'in 23 yaşındaki Arjantinli oyuncusu Luciano Vietto'nun bulunduğu öğrenildi. İspanyol ekibinin Vietto'yu kadroda düşünmediği ve kiralık vermeye sıcak baktığı bildirildi. Sarı-lacivertlilerin İspanyol ekibine teklif yapmaya hazırlandığı gelen haberler arasında.
VİETTO KİMDİR?
Geçen sezonu Sevilla'da kiralık geçirdi. Ligde 21 maçta 6 gol 3 asistlik performans sergiledi. Bu sezon ise A.Madrid'in iki lig maçında da şans buldu. (Sabah)
Kiralık 8 aranıyor
Kocaman'ın istediği 8 numaralı oyuncu için 3 aday var. Valencialı Maksimovic, Porto'lu Andre ve Lyon'lu Grenier için yönetim gaza bastı...
Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala Fenerbahçe, arayışlarını bayram tatiline rağmen hızlandırdı. Josef'in satılamaması nedeniyle maddi olarak kaynak bulamayan Fenerbahçe kiralama yoluyla 8 numaralı bölgedeki açığını kapatmaya çalışacak. Fenerbahçe'de bu bölge için 3 ismin ön plana çıktığı. bildirilirken bunların Valencia'nın Sırp futbolcusu Nemanja Maksimovic, O.Lyon'un Fransız milli oyuncusu Clement Grenier ve Porto'da forma giyen Andre Andre olduğu öğrenildi.
KOCAMAN ISRARCI
Bu 3 futbolcunun menajerleri ve kulüpleriyle iletişime geçildiği ve birkaç gün içinde sonuç alınması beklendiği ifade ediliyor. Aykut Kocaman'ın 10 numaralı oyuncudan çok bu bölgeye ağırlık verlimesini istediği ve takımın asıl ihtiyacının burada olduğunu yönetime rdapor olarak verdiği de gelen haberler arasında. Transfer sezonu 8 Eylül'de sona eriyor.. (Takvim)